Bloggpaus

Hej där!

Förlåt, men har haft en liten bloggpaus i ungefär en vecka nu!
Har verkligen inte hunnit , osv.
Men en liten kort sammanfattning av en liten del av veckan..
Va me Stina i Fredags o skulle sova me henne men blev nt så, och igår va jag på den tradionella julskyltningen och så va jag me Amanda efter. Vi red ett kort dressyr pass och julpyntade stallet :D mysigt..
Sen först idag så fixxade jag och pappa en "mini-paddock" i hagen. vi tog några så kallade staket-pinnar, som man har till hagar, paddockar osv och så satte vi dom i en typ rektangel som i en paddock typ då och så satte vi eltråd i mellan dom. så de blev en typ gräspaddock :D sen åkte vi till skogen och hämta lite av högga björkar som vi ska ha som typ björkbommar, fattar ni? aja, men blev ingen ridning idag, pollarna fick vila.
Dom fick typ gå ute några timmar idag bara, med täcke på. Det har ju vart/är storm o dom gillar nt o va ute så mkt då, så dom fick bara gå ute några timmar o få lite frisk luft iaf :)
Sen släppte vi in dom igen vid 4 när vi hade städat klart i sadelkammaren och det är ganska tidigt för dom o komma in för vad dom brukar göra, så ifall dom skulle på "långtråkigt" , o för o få ngt o göra, så fick dom lite halm oxå, + hö o kraftfoder dåe. så har dom lite o göra, för vi vill ju nt ge dom mer hö så dom blir tjocka så då fick dom lite halm ist :D
Men nu ska jag ta mej lite glass och sätta mej framför teven och kolla på ponnyakuten som börjar kl 19.30 , på SvtB! till er som nt visste :D
Hejdå, bloggar mer imorrn förhoppningsvis! <3 ;*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0