Underbar dag

Verkligen vart en underbaar dag idag. Vi fixade hästarna och gick upp till andra gärdet.
Jobbade en hel del med öka och minska, osv. Övade även på att han skulle fatta rätt galopp.
Och det gjorde han super, nästa gång vi rider dressyr ska jag verkligen öva på det, och stärka hans höger galopp som han är sjukt "ostabil" på, om man säger så. Idol var också sjukt duktig, sa Amanda.
Sedan skrittade vi dom på långa tyglar ner till gärdet där hindret stod, så hoppade vi ett hinder på 30-40 eller nått några gånger. Sen gick vi upp till hagen och hoppade en kombination, en liten studs och ett vanligt räcke.
Det gick jättebra, men Oskar var lite loj för skänkeln och så i början men i slutet så verkligen sög han åt sej hindrerna. Min hopponny de! ♥
Efter de gick vi upp till terränghindrerna och hoppade banan vi gjort en gång och sen travade och skrittade vi av!
När vi gjort klart hästarna efter ridpasset gick vi in och åt en snabbis och sen duschade vi två svettiga hästar.
La på täcke och sen gick vi typ halvvägs till gärdet där det är massssa gräs satte vi oss, på ett täcke vi tatt med.
Och så åt vi bulle, chokladkaka och saft. Hästarna fick även morötter och sockerbitar som ni kanske såg i mitt inlägg på mobilen. haha ;) glada ponnysar! Sen gick vi in igen och mockade , och sen släppte vi in hästarna och gick in.

Vi tog även lite kort på pollarna när vi fikade , men vi tog på Amandas mobil då kameran dog just då och min mobil typ dampar. Men hon glömde o skicka dom förut så vi tar de imorrn då hon antagligen kommer.
Pernilla kommer ju och klipper halv 3 så vi ska nog köra Idol innan och antingen longera Oskar eller så skrittar jag typ bara lite, och travar. Eftersom vi tror han har typ streckt sej eller har träningsverk, för han stod typ och skakade förut och så gick han lite konstigt med bakbena. Men vi får se hur det är imorgon.

men ska kolla klart på Kvällen är din nu och sen ringa Amanda.
Vi hörs senare eller imorgon.
Hejdå!


Kommentarer
Postat av: stina

kul bästis!<3

2012-04-28 @ 22:36:30
URL: http://stinakjellman.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0