Filmdax

Ska se på film med la famillia nu.. Tror de blir Göta kanal 3, haha ;) Säger godnatt nu så hörs vi imorgon , godnajt mah lovers <3


Chokladpudding, mums!


Kollar på allsång på skansen at the tv 👍


Chill dag

Vart en chill dag idag. Inga måsten, bara slappa. Skönt de med ibland! Åkte iallafall till yuppies förut med pernilla och mamma hängde också på.. Jag hade inte tänkt o köpa något speciellt men kollade lite på sadelgjord och martingal till juni iallafall.. Dock fick inget av de följa med mej hem tyvärr.. Sedan skulle jag ridit juni också men vi var inte tillbaka hemma förens vid 6 , så sket i de. Jag och pappa skulle o handla med och så regnar de. Imorgon typ 10 åker vi till kusten igen. Så ställer klockan och går upp tidigt, då jag ska iväg i rida juni innan, kommer bli stressigt :/ Aja, uppdaterar er mer senare. Bild från typ nyss när vi skulle hämta in ponnysarna till den andra hagen. Mina pluttar <3


Drar iväg igen

Nyss kommit hem från yuppies, ska handla nu.. Berättar mer sen :)


Drar mot yuppies med Pernilla nu 😃


Bloggideér?!

Nu har ni chansen att skriva vad just du vill läsa om.
Lovar att skriva om allt ni önskar, allt!
Så sätt fart, skriv ner så mycket ni kan..
 
Vad gör vi? Nu köör vii!
wiiee..
 

Kollar os!


Dagens planer

Godmorgon!
Vaknade 10 idag typ, sköönt med sovmorgon.
Idag har jag inte jätte mycket planerat.
 
Ska åka med Pernilla till Yuppies i Hova sen, hon ska kolla på ny hjälm då Kelly nästan slog sönder hennes.
Vet inte om mamma ska med än, men vi lär åka tillbaka dit i augusti när det är rea, wiiee!

Efter de vet jag inte vad som händer, kanske rider Oskar eller Idol annars vilar dom.
Och ikväll/eftermiddag nån gång åker vi upp till stallet och jag rider Juni en sväng.
 
Så ser väll dagens planer ut ungefär, blir säkert något ändrat men det märker vi.
Vi hörs senare.
 
gammal bild på Juni sen i vintras..

Bad update..

Sorry för bad update idag men har inte hunnit.. Red iallafall med amanda och Caroline förut nere i paddocken hos Håkan.. Jag red Oskar, Carro idol och Amanda red Molly. Vi ställde fram ett litet räcke på snett igenom och skuttade på ca 50 cm. Det gick bra, Oskar skötte sej men var piggggeliin kan man ju säga. Sedan vid typ 5 åkte jag till Pernilla.. Vi red juni o dezibelle. Vi hoppade stockar, gick superbra! Juni skötte sej superbra och ja hon hoppade braa! :) Sen har jag inte gjort mycket mer.. Förlåt för halvbra uppdatering nu men har bara bloggar från mobilen, är mycket nu och så.. Men som sagt släpper bomben i veckan ska skriva inlägg nån dag o lägga in inställt.. Och så ska de bli lite ändringar här också.. Mer om de en annan dag.


Kollar nya hööks katalogen..

Mums på deras nya JH collection :D


Ridpasset och lite till

Var ju i stallet förut o red juni, och Pernilla red nettan. Gick bra till o börja med, vi backtränade dom lite först.. Det märktes att juni inte vart ute i skogen på ett tag, hon var lite stissig o sådär men de gick bra sen. När vi var klara i backarna hoppade vi stockarna i skogen och sen efter de när vi galopperade så började hon skaka sej i galoppen tror jag. Eftersom det var massa ohyra o sånt, så jag var i beredd på de och hamnade över halsen och då typ bockade hon så jag flög av. Fick ont i svanskotan, lite i huvudet och så känns se typ som jag bränt mej på armen, de sticker o svider lite o så men de gick bra som tur va! Men de var bara upp igen och köra. Sedan gjorde vi iordning dom igen och så skutsade Pernilla hem mej. Väl hemma stannade Pernilla en stund o drack kaffe och pratade lite. Bland annat om en sak som fortfarande är secret, som sagt släpps de nog i veckan. Spännnande! :)


Mot stallet 👍


Chillar på altanen..

Och väntar på att få åka till stallet..


Dagens planer

Nyss käkat lite mat nu, cyklade en sväng med mamma förut. Vi cyklade ner till Pernilla och goste lite med juni och sen så cykla vi upp och pratade lite med pernilla en kortis. Ska snart iväg till stallet igen i rida juni , vi rider väll juni o dezibelle först och kanske nettan o Kelly sen, annars kanske vi städar lite i sadelkammaren och plockar ihop lite saker till juni. Vi hörs senare mah lovers! :)


Sista för idag

Detta blir de sista inlägget för idag i think. Har ju Viktors iPhone och det är bara 10% batterinivå kvar så.. Imorn drar jag och rider juni, som jag ej kunde idag :( Sen vet jag inte vad jag ska göra mer, ev rida oskar eller idol.. Annars vilar dom. Aja, får väll säga godnatt nu då även fast jag inte ska sov än men god natt <3 Vi hörs imorgon och tack för höög statistik och flera kommentarer nu btw :D


Alla kollar på sommarkrysset och...

Alla kollar på sommarkrysset och vad gör jag då? Jo jag bloggggar, men bara för eran skull , love yah <3


Amanda was here

Som rubriken lyder så var Amanda här förut, vi skulle ridit dressyr och lindat o så men vi märkte sedan att vi inte hann de då tiden bara sprang iväg så de fick bli ett kort hoppass med jätte låga hinder. Vi hoppade några terränghinder i hagen. Några typ svarta rör och ett typ träplank osv. Dom var typ bara 30-40 cm i början men sen gjorde vi om de och hoppade ett rör på ca 50-60 cm bara. Hoppade endast de högre 2 ggr så. Gick iallafall superbra! Red Oskar i början men sen så bytte vi o jag red idol istället. Amanda åkte hem typ 7 så sen dess har jag bara chillat lite och ätit tacos med familjen. Mys ❤ Sen så har de även regnat och åskat och blixtat en masssssa, som ni kanske såg på bilderna på förra inlägget?! Blev översvämning i hagen med på ett ställe, usch! Hörs senare! :)


Regn, åska, blixt osv 😳


Taacccoomyys med la famillia 💜


Hej jag heter Maja, vad heter du? 😊


Hööks inhandlat

Är hemma nu , men var ju iallafall på hööks förut och skulle köpa flugmedel och fick även med mej en grimma + grimskaft med mej hem. En röd vanlig tyggrimma som juni ska få. Kommer bilder på nedanför här, ska käka nu. Dock blev bilderna åt fel håll! F*n :/ aja , ni ser väll lite iaf.


Ut o gå med rufus next ! 🐰


Godermorgon!

Eller kanske rättare sagt godereftermiddag. Vi drar hem från hafsten och kusten idag. Åker även förbi hööks på torp på hemvägen. Måste köpa flugmedel to mah ponniis! :) Drar nog och rider juni sen också, saknat lille gose juni <3 Släpper snart en riktigt stor bomb, nästa vecka nån gång och så ska de bli lite ändringar här.. Nyfiken i en strut? Moahah. Vi hörs!


Busar mer Foxi och Ada 🐶


Chillar på västkusten 💗


Pic collage 😜

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3103054/images/2012/pic_5012e433ddf2b34c18000066.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3103054/images/2012/pic_5012e4339606ee013e000078.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3103054/images/2012/pic_5012e434ddf2b339ac00011c.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3103054/images/2012/pic_5012e4349606ee7d820000ad.jpg" class="image">


Underbar dag!

Ursäkta för bad update men har haft fullt upp. Jag o pappa var ju iallafall ute med båten en sväng igår , vi åkte till Slussen och badade och köpte glass. När vi kom tillbaka hade min kusin och hennes kille kommit också, dom skulle sova hos oss. Sedan chillade vi vid stranden med dom lite och badade. På kvällen gick vi ner och fiska krabbor med deras kompis som hade ett barn på 2,5 år. Kul! Sedan åt vi med kusinen o så och myste lite ❤ Idag åkte jag, pappa, kusinen och hennes kille ut med båten. Vi åkte typ ut till Lysekil, så underbart! Sedan stannade vi och åt lite och köpte glass. Gotttt! När vi kom hem har jag bara chillat lite, lånar Viktors mobil och bloggar på nu.. Fick ladda ner blogg.se appen så nu blir de live blogg kan jag säga er. :) Hörs later on!


Bloggtävling

 
Va med du också, klicka här för att vara med!
I sammarbete med caseapp.se

Mellanlandar

Har nyss käkat lite och dra ner to tha beach nu igen.
Kusinen + kille är här..
Berättar om dagen senare.
 
'sola och bada i pinacolada' yää!
 

Stranden next

Ska slänga på mej bikinin och gå ner till stranden, ska bada och solaa! :)
Sen drar jag och pappa ut en sväng med båten.
Åker nog till Slussen o badar o köper glass,mys!
 
Vi hörs sen, ha de bra i värmen..
 

matdax..

Ska äta lite nu.
Kött och nån asgod potatis! mumma..
Vi hörs senare. ha't bra! :D
 

bad update

sorry för extremt dålig update nu då. Men har verkligen haft fullt upp de senaste kan man ju säga. Men tar lite kort om dagarna ni missat iallafall, om jag kommer ihåg vad jag gjort vill säga?! oups..
 
lörsdag: Var ju fortfarande på kusten, vi badade och chillade i solen.
ja, vad gjorde jag mer då.. inget intressant iallfall i think.
 
söndag: Var kvar på kusten tills eftermiddagen och åkte sedan hem.
Stannade på hööks på Torp och fick med mej sånna här man stoppar i stövlarna så dom lixom står upp, när man inte använder dom lixom, fattar ni? skulle inte tro de, men kommer bild sen.
juste, stövelsträckare heter de ja..
Väl hemma skulle jag åkt och ridit Juni , men blev ej så.
 
måndag: Amanda kom vid 1 så vi red ut på en låång mysig tur i skogen.
Skrittade massor och satt och njöt av vårt härliga liv. nej men..
Gick superbra ändå, Oskar lyssnade faktist bra och ja, vad ska man säga? de gick bra!
Galopperade ganska mycket sen på en raksträcka så dom kom igång lite och de uppskattades kan jag ju säga, taggade ponnys till tusen! hihi.
 
tisdag: Gjorde inte mycket på dagen, chillade ute i solen lite o så.
Sen vid 4 kom Pernilla så vi snackade lite med henne om en sak som är hemligt än så länge. är snart hästägare igen, wiihoo! :D
Sedan när hon åkt för och fixa lite grejer så packade jag lite inför kusten igen och så skjutsade mamma mej till stallet. Tog in Nettan och Kelly och gjorde iordning dom för ett ridpass i värmen. puhh!
Sedan kom Pernilla och vi red.
Vi konditionstränade lite på vallen. Först skrittade vi ett varv runt vallen då, sedan travade vi ett varv och sen så galopperade vi två, stog upp i lätt sist i prinsip hela tiden och de var jobbigt kan jag ju säga.
Nettan var duktig och skötte sej bra, dom taggade ju upp varandra hästarna så.
Till slut så travade vi då av dom ett varv och skrittade lite på asfalten. Är nöjd över ponnyn!
Sedan vid typ 8 åkte jag och pappa mot kusten, var framme vid halv 11 tror jag och då gjorde jag inte mycket..
kollade på tv och myste lite med pappa bara.
 
idag: Det var ju typ en 30 grader ute så varför inte ligga på stranden och steka , nej men..
Jag och pappa var o handlade lite först och sedan gick vi ner och tog oss ett dopp. Låg och solade lite på stranden, och sedan gick vi till båtsidan där våra grannar åkte lite med deras scooter.
Pappa åkte lite och så chillade vi lite i solen bara.
Sedan gick vi upp och åt lite vid husvagnen och gick sedan ner och tog ytterligare ett dopp till. haha!
Sedan köpte jag en mjukglass och vi gick upp till husvagnen. mums!
Jag duschade och så har jag vart lite med Mickelina, Lukas, Liam och Alde (några småbarn här).. såå gulliga!!
Sedan har jag bara suttit vid datorn lite och så.
Nu ska pappa börja grilla och jag ska snart gå ut lite.
 
Ursäkta för dålig uppdatering och vääldigt långt inlägg men har som sagt inte haft tid till datorn nu.
Ska komma igång med bloggandet ordentligt nu, fixa masssa tidsinställda och utkast inlägg och börja liveblogga mer. vad gör vi? nu kör viii!
 
hörs sen!
 
 
 
 

Fredag

Ligger i sängen och grejar med ipaden nu.
Hr inte gjort myCket här ikväll, vart nere i receptionen Lite förut där jag träffade en tjej från mariestad så va lite med henne.
Nu ska jag Strax sova, godnatt :)
 
Måste ävensägas grattis till rufus som fyller 3 år idag (igår) gratttttisss <3 jag älskar dej!
 
 
 

Just chillin'

Ligger i soffan och chillar med ipaden.
Var iallafall hos Pernilla o red förut, vi red samma sväng som igår fast på juni och nettan nu. 
Hon red juni och jag nettan, gick superbra!
Efter en stund bytte vi häst så jag red juni istället, gick jättebra de med :)
 
Nu ska vi strax åka till kusten, så bloggar mer ikväll.
Ska verkligen komma igång med bloggningen i helgen nu, o fixa masssssa tidsinställda och utkast inlägg senare.
 
/Maja 

godmorgon

Vaknade för en stund sedan. Har bara kollat lite tv nu, ska äta lite snart. Kanske åker till pernilla sen med ju, om ja hinner :) Drar ju till kusten sen med. /Maja

Sorry..

Förlåt, men har verkligen inte hunnit blogga nått nu.
Har vart underbart väder på kusten dom senaste dagarna så vi har badat i havet ont poolen, solat och bara chillat.
Vi var även en sväng in på hööks och fick med mej en flughuva och en keps hem.
Vi kom hem frånlusten igår så red ut på Oskar med Amanda på molly på kvällen, myys :) har saknat henne så!
Idag så red jag först idol en sväng, red fram på gärdet. Arbetade mycket i alla gångarter, halter, ingångsättningar osv. Och de gick suveränt.
Sen  gick jag ner till hagen och skuttade lite. Han hoppa allt, med bra flyt. Hoppade bara lite då han vilat lite nu. Sedan var de oskars tur, red ner till paddocken och skulle hoppa med amanda men blev inget så vi skuttade lite hemma ist, bara några språng. Sen vid 4 åkte jag till pernilla , tog in nettan o dezibelle och så red vi till sandgropen. Gick i lite backar, vatten osv. gick jätte bra iaf! :D Imorgon kanske jag drar till pernilla igen , men vi ska till hafsten på em med så vi får se.. Ska tag i bloggningen imon, fixa tidsinställfa osv, vad gör vi? Nu kör viii! /Maja

Veckans blogg

Jag är med och tävlar i veckans blogg hos http://hannaasalmonsson.blogg.se.
 

Dagens vill ha

Vill verkligen ha en gpa speed air Evolution hjälm.
Tycker dom är så otroligt snygga och verkar sitta väldigt bra.
Men köpte ju min underbara jw hjälm på gbg horse show i våras så får nog vänta ett tag.
Önskar mej en i födelsedagspresent eller julklapp.
Har inte så mycket pengar så jag kan köpa en nu, eller har har jag nog men vill spara de till lite viktigare saker just nu känner jag.
Men drömma kan man..
 
Har någon av er någon gpa hjälm? är dom sköna och värda priset?
 
 
/Maja

vill ha sommar värme!

© på alla bilder.
 
Att det bara ska regna hela tiden, har inte badat här i havet på kusten på hela sommaren än.
och snart börjar skolan igen.. nej! så får vi inte tänka.
Värme, kom hit nu! vill sola och bada masssssor <3
 
 

godnatt

ska sova nu, godnatt! <3

myskväll

Mysig kväll här på kusten. Har ätit lax och färsk potatis med la famillia och kusinen + familj.
Nu ska jag vara social med dom en stund och äta lite godis. hihi ;)
Sen så ska vi nog typ grilla banan med choklad i eller nått, aldrig provat de så ska bli spännande?
någon som testat de? var de gott?
 
Jag, Viktor och Anton hade även tänkt att bada nu men vi skiter nog i de, eller vi får se.
Men jag uppdaterar mer sen.
Kommer lite tidsinställda och vad tycker ni om mitt åsiktinlägg?
 typ första gången jag gör något sådant, kommentera vad ni vill just jag ska skriva mina åsikter om, vill ha ideér.

Börjar och länka en blogg imorgon, så kommentera om just du vill bli länkad.
 
google bild
 
/Maja

åsiktsinlägg

För bara några veckor sedan var det mycket åsikter om att använda benskydd.
 
Själv har alltid benskydd fram. Har bara fram till dom just nu, men ska beställa bak.
Har alltid benskydd när jag rider, longerar eller kör.
Men går jag bara med dom för hand en stund har jag oftast inte det, eller de beror på.
 
Det finns inget som är rätt eller fel när det gäller benskydd, utan det avgör man ju själv.
Men jag har alltid beskydd på mina hästar när jag rider osv.
Tycker man ska vara rädda om hästens ben. En del tycker det onödigt att ha beskydd för tänk på vildhästar, dom har ju aldrig benskydd. Men när man rider hästen, jobbar den på ett helt annat sätt, än när den rör sej själv.
Sånt som vi lixom gör när vi rider gör ju aldrig en häst utav sej självt i en hage lixom.
 
Jag har heller aldrig benskydd på i hagen, oskar och idol är så lugna så dom behöver inte de.
Men har man en häst som är vild / helt galen i hagen och springer och springer och håller på så kanske man behöver sätta på benskydd. Men det kan ingen bestämma , utan det är den som äger hästen som bestämmer om man vill ha benskydd på sin häst. 
Sen händer det väll att man har ridit utan ibland men då tar man det försiktigt, eller jag gör det iaf.
Jag hoppar defenetivt aldrig utan benskydd.
 
Inget är rätt eller fel.
 
 
och har jag inte benskydd har jag lindor, det sitter bra och skyddar hästens ben +  är ju att det är snyggt också :)
 
 

jag är med och tävlar..

 
 
Var med du också! --> http://warnmarks.se/?p=5621

Glöm inte!

Glöm inte att kommentera här om ni vill bli länkade här på min blogg!
Det räcker att du skriver "jag vill", men för större chans att jag väljer just dej så följ mej via bloglovin' :)
 
-->
http://shettiisryttare.blogg.se/2012/july/vill-du-bli-lankad.html#comment
 
http://shettiisryttare.blogg.se/2012/july/vill-du-bli-lankad.html#comment
 
http://shettiisryttare.blogg.se/2012/july/vill-du-bli-lankad.html#comment
 
<--
 
/Maja

Hoppning på g

Ska dra mej ut och hoppa lite med Rufus en stund.
Tyvärr kan ni inte på några färska bilder då jag glömt kameran hemma! :o
 
 
/Maja
.
 
 

It's not the goodbye that hurts, but the flashbacks that follow.

 

underbara Lysekil

Kom hem från Lysekil för en stund sedan nu.
Helt underbart är stället. Viktor och Anton (min kusin) var inte på Havets hus medans vi andra gjorde lite annat.
Sen åt vi baguette (stavning?) med skagenröra och räker och sånt i, mums vad gott!
Innan vi åkte hem stannade vi i en kiosk typ och köpte mjukglass. Dom har choklad mjukglass där så köpte en blandning med både choklad och den vanliga (vanilj). :D goootttt!

Nu ska jag bara chilla lite framför datan med lite energi dricka och kanske ska gå och bada med Viktor och Anton senare..

google bild

/Maja




Jag saknar dej underbara ponnyskrutt!

 
åhh, saknar lilla Juni.
Inte ridit eller träffat henne på hur länge som helst känns de som.
Måste dit snart ♥
 

Lysekil

Vi åker till Lysekil en sväng nu istället.
Bloggar mer sen när jag kommer hem.
Ska nog till Havets hus med :)
 
 
/Maja

Vill du bli länkad?

Vill du bli länkad här på min blogg?
Skriv bara i kommentars fältet "jag vill".
För större chans att just du ska bli vald, följ mej via bloglovin' :)
 
Väljer nån blogg vid lite olika tillfällen.
 
 
 

Tidsinställda

Har fixat några tidsinställda tills imorgon så uppdateringen går inte under iallafall.
Ska försöka blogga live med. eller jag SKA!
 

Godnatt!

Ska strax stänga av datorn.
Ska inte sova direkt men om en stund.
 
Imorgon kanske vi drar till smögen, glömde kameran hemma så kan inte fota! skiiiit :o
Men vi hörs imorgon, godnatt! <3
 
© copyright på alla bilder! tagna av mej.
 
/Maja
 

Provridningen

Den gick superbra! Red i dressyrsadel då hon enbart hade den just då.
Gick iallafall bra. Försökte bara hitt lite knappar i början och de gick bra.
Hoppade lite sen med, typ bara 40-50 cm bara.
Men hade ju dressyrsadel så.. han tyckte de var sjukt kul att hoppa, första gångerna bockade han efter hindret.
haha, gulligt! Sen lagom till vi var klara började de o regna.
 
Ikväll har jag bara chillat med familjen och min kusin + familj.
Ätit lite godis och spelat kort.

Ska gå ut och spela lite tennis nu, hörs imon!
 
 
/Maja

Snart åker vi!

Ska bara byta om och fixa mej lite så åker vi och provrider "Stisse" sen.
kommer bli sjukt kul :D
önska mej lycka till?
 
 
/Maja

Jag älskar er!

Statestiken höjs och det kommer fler och fler kommentarer inskickade.
Ni är grymma! fortsätt så. :D
Hoppas ni är här för att stanna <3
 
Love u my readers!
 

snabbt!

Ska cykla en sväng runt campingen och kolla om dom har kommit än.
Hörs sen!
 
/Maja
 
 

utan er är jag luft. ♥

 
Ni är bäst!

People can say anything about you, but who you truly are, only you know it and only you decide it.

 

INGEN FANTASI..

Har verkligen ingenting att blogga om nu känns de som..

Morsning korsning!

nä, men tja!
Asså, jag hatar detta svenska väder.
Inatt har de regnet bara VRÄCKT ner rent utsagt. Det var uppehåll i 10 minuter så regnade det i typ 10.
Eller de kändes så iaf, och så när man sover i husvagn så hörs det ju skit mycket med. + att jag sover överst i våningsängen precis vid taket typ. åhhh!

Har inte gjort ett skit än, ska bara kolla facebook, lite bloggar och blogga själv och sedan ska jag spela sims.
haha, kul liv jag har.. -.-
Min faster och min kusin kommer senare med och ska sova i en stuga här tills på måndag så ska väll umgås med dom lite och sen vid 18.30 åker vi och provrider D-ponnyn "Stisse" som han kallas.
Mer berättar jag inte. Dom bor precis utanför campingen så jag kan cykla dit om jag vill. haha!

Hörs sen mah lovers! kanske kommer en bild på "Stisse", om ni vill?


/Maja

Kusten!

Vart en otroligt fin kväll här på kusten idag.
Vart med min 5 åriga granne Mickelina ikväll , sjukt gullig är hon! :)
Imon Kommer mina kusinerhit o sover i stuga här. Åker även o provrider en d-ponny..
Naaajs!!
 
/Maja 

Snart åker vi!

Har duschat och fixat mej lite nu..
Ska strax gå ut och gå en sväng med min kanin Rufus och sedan åker jag, pappa och Rufus till havsten. haha! ;)
Ska försöka blogga der nere, tar med ipaden och kanske datorn om vi kan fixa i internet.
Hörs sen! kanske bloggar i bilen.
 
 
/Maja

efter regn kommer solsken

 
 
 
 
Vaknade halv 11 idag, shiit!
Har bara chilalt framför datan och ätit scones.
Oskar & Idol får lite av deras sommarvila nu när vi åker till kusten.
Så dom fick vila idag med. För typ 10 minuter sen vräkte regnet ner verkligen och nu skiner solen igen. konstigt..
aja, Ska duscha nu och senare sen åker jag och pappa mot havsten.
Bloggar mer sen. :)
 
 
/Maja

jag är med och tävlar..

Jag är med och tävlar hos topelite.blogg.se om ett pannband i valfri färg. var med du också!
 
http://topelite.blogg.se/2012/july/tavling-hos-topelite-vinn-ett-pannband-i-valfri-farg.html#comment
 
 
 
/Maja

Godnajt!

ska sova om en stund, godnatt mah lovers! <3
 
 
/Maja
 

Fullt upp!

Förlåt för den urkassa uppdateringen men har (haft) fullt upp. Ingen slötid till datorn här va..
 
Igår var vi ju på Liseberg iaf, sjukt kul vare.
Åkte allt som gick förutom atmosfear typ. hihi!
Vi åkte balder 5 ggr, kuul!
Vi kom hem typ 1 så var bara sängen direkt då kan jag ju säga. sjukt trött var vad jag var!
 
Idag så åkte jag och pappa till skövde först , vi gick in på biltema och hööks men jag fick inget med mej hem tyvärr.
BIltema har ju även börjat med lite hästgrejer nu med, jag trodde de hette BILtema? men men.. haha :p
Sedan red jag både Oskar och Idol. Hoppning stod på schemat för båda.
Gick sjukt bra med båda.
Hoppade vattenmatta med vågplank, kombination och enkel hinder typ.
Oskar var vääldigt pigg men hoppade inte mycket eller högt med han. bara 60-70 cm tror jag de låg på.
Har inte hoppat Idol på ett tag så har var piggggg han med.
Hoppade ungefär lika högt med han med. Sjukt duktig var han, bara flög över!
Sedan körde jag lite cross och så kom min kusin och var här ett tag, pratade lite osv.
Sedan har jag inte gjort mycket, chillat framför datorn och så.
 
Imorgon rider jag eventuellt på fm om jag hinner, sen vid lunch åker jag och pappa till havsten.
tar även med båten :D
Mamma och Viktor kommer ner dit antingen torsdag kväll eller fredag fm/em.
 
Tar med pappas dator och Ipaden dit, så ska försöka uppdatera så bra som möjligt iaf.
 
Ses senare eller imorgon!
 
haha, gullig ponny som blundar.. sötaste älsklingsponnyn
 
/Maja

EN I MÄNGDEN!

Jag är med och tävlar om ett ursnyggt scapa schabrak hos NellieB, var med du också!
 
--> http://nellieberntsson.se/2012/07/08/nellieberntsson-se-i-samarbete-med-tophorse-se/#comments <--
 
 
/Maja

jag lever!


This or That

Kommer några egna this or that då ingen ställde några.
Men ni kan fortfarande ställa massa och jag lovar svara på alla.
Blir bara några nu då..
 
hoppning/dressyr
 
häst/ponny
 
stallet/kompisar (i'm a nerd ;)
 
oskar/idol
 
schabrak/vojlock
 
chaps/stövlar
 

Kommer inte på några mer nu, men kommentera gärna alla ni kommer på.
Hästrellaterat eller inte? spelar ingen roll.. ;)
 
 
/Maja

Nya bilder

Har en hel del nya bilder från olika tillfällen..
Kommer några bilder som provsmakning, men ni får välja vad ni vill ha för bilder. har massa olika.
kom igen, kommentera nu latmaskar.
 
 
/Maja

på g

Nu rullar bilen mot gbg, nu kör vi!
hörs sen ! chao :)
 
 
/Maja

dagen & lite till

Åkte som sagt ut och plockade svamp med mina kusiner förut.
Fick en hel del bara på ett ställe.
Sedan en stund efter de åkte jag, mamma och Viktor mot Hova för o gå på Hova riddarvecka en stund.
Dock gick vi inte på riddarspelen.
Köpte brända mandlar, marknadsgodis och lite kläder. En svart enkel snygg luvtröja, en svartguldig randig t-shirt och en grönvit randig v-ringad lite tjockare långärmad. svårt o förklara men snygg iaf.
Kanske kommer bilder om ni vill se? ;)
Sedan när vi ätit kvällsmat kom våra typ grannar som är mammas kompis och hennes man, och hennes barn som är viktors kompis. aja, så vi satt och tjöta lite , eller dom gjorde. och jag greja med Ipaden lite.
 
Sedan var de bestämt att jag, mamma och viktor skulle åka till Liseberg på torsdag med våra kusiner, men helt hux flux så ville inte dom så ja. Då bestämde vi att jag, mamma, viktor, simon(viktors kompis),Ingvor(simons mamma=mammas kompis) och STINA åker till Liseberg IMORGON!
amygad, lycklig(a) tjej(er)!! :D ska bli grymt kul iaf.
 
bwt, båda pollarna fick vila idag då det var sjukt varmt ute och jag har ej hunnit / orkat i värmen.
Men de var nog skönare för dom att vila med..
 
Uppdaterar mer live under dagen imorgon och ska nog fixa några tidsinställda. yee!
 
Hörs imorgon! chao.. :)
 
 
 
/Maja
 

Instagram

Glöm inte att följa mej på intagram, där jag heter onlymaja :)
Jag följer dom flesta som följer mej.. 
 
 
/Maja 

Jag vill ha SOMMAAR! <3


Svampplockning

Kusinerna kommer och hämtar mej om 10 min.
Vi ska plocka svamp..
Måste byta om, hörs senare ;)
 
/Maja 

Kom igen nu!

glöm inte att ställa alternativ i min this or that.
Skulle svarat på dom igår, men inget har kommenterat nått än så.
Ställ så många ni kan. Den som ställer mest kommer bli länkad här! Wooopaa!!
 
 
 
/Maja 
 
 
 
 

Godmorgon

Eller kanske rättare sagt godmiddag.
Jag vaknade lite innan 10 idag.
Har inte riktigt bestämt vad som händer idag.
Idol ska hoppas/markarbete idag.
Oskar vilar eller går lugnt.
 
Men vi hörs senare! ;)
 
 
/Maja 

Ridpassen + lite annat

Jag och pappa körde son sagt Idol förut, gick superbra!
Vi körde bara en kort sväng men de räckte allt.
Sedan red jag Oskar en sväng med, fick bli en kort uteritt, red bara Eklunda rundan och så gick pappa med också. 
Gick super de med, jobbade honom inget särskilt, men han var duktig.. och PIGG!!
Jag och mamma gick sedan och lät dom äta lite gräs på ett ställe sen, mys :)
Sedan åkte jag, mamma och pappa till ett ställe och kollade på en sak.
Håller de fortfarande hemligt då de inte är säkert nått än, men ni får såklart veta när de är 100% säkert. 
 
Kom även på att jag glömde berätta om ridpasset på Oskar igår.
Gick supermega bra, red fram på gärdet , ställde sedan fram ett räcke som jag skuttade över lite. Hoppade i slutet ca 70 cm trorjag :)
 
Förlåt för dålig update idag, men har inte hunnit..
Lovar bättre imon!

Ändrade planer

Jag och pappi ska köridiot en sväng sen, Eklundà rundan tror jag.
Tar med lite fika med, mys :)
Kanske rider Oskar efter, beror på vädret och klockan.
 
Hörs later on mah lovers! 
 
 

Jag älskar dej <3


Igår och idag

Sorry för att jag aldrig bloggade igår.
Vi åkte iaf ut med båten till nakenholme eller vad de nu hette?!
Vi fiskade, fika och så badade vi lite. Gött :)
Vi fick sammanlagt 4 fiskar, ohyee!
Sedan grillade vi korv och bara chillade lite.
Vi var nog tillbaka i stan runt 8 tror jag.
 
Idag har jag och pappa vart ute hela dagen och fixat hagarna och stallet.
Det hartjuv regnat så , så det hade läckt in i stallet och hela hagarna och dikena var översvämmade verkligen.
Det håller på och pumpar ut vatten nu och har vi grävt lite med.
Rider nog en sväng en, men ska äta nu.
 
/Maja 
 

båtdags

Tja! Sitter i bilen påväg till våra kompisar i stan. Vi ska åka ut en sväng med deras båt. :) Badkläderna är med så något dopp blir de nog. Jag red iaf Oskar en kortis förut, gick supermega bra! <3 Svettig ponny och ryttare, vi hörs senare! Chao!

Gratis app

Ett tips för er med Iphone är att ladda ner agrias djurvårds app. Den kostar ingenting och där kan du läsa om olika sjukdommar hos katter, hundar och hästar. Så dom symtom och behandling.
 
 
/Maja

God morgon

morsning korsning!
nä, men god morgon typ.
Vaknade typ halv 10 idag, ska antagligen inte till törebodafestivalen idag heller.
Ska väll bara chilla lite nu eller så drar jag till Pernilla kanske. ska kolla lite!?
Vi hörs väll senare. ;)
 
Ska fixa lite tidsinställda. 
Glöm inte att ställa this or that i inlägget lite längre ner.
 
C ya mah lovers!
 
 
/Maja

god natt?

Ska snart stänga av datorn. Ska inte sova riktigt än, men gick upp tidigt imorse och är trött så snart ska jag dejta kudden iaf. har fixat nått tidsinställt tills imon. Men fixar mer imon.
Skulle eventuellt till Törebodafestivalen imon , med min moster och hennes kille som ska dit eller min kusin?
Men har inte pratat något med dom nu, så vi får se imon.

Kanske drar och rider hos Pernilla, var sjukt länge sen jag var där nu!
Saknar hästarna och stället något enormt.

Men det återstår och se imon.
Vi hörs då!

C ya!


/Maja



 
 
 
 
 
 
 
 
 

This or That

Tänkte ha en liten This or That nu.
Ni får kommentera hur många ni vill så lovar jag att svara på alla. lovar!
 
Tror jag svarar på alla på söndag eller imorgon men blir nog söndag!
 
Klara färdiga... KÖÖR!! :D
 
 
/Maja

Tidsinställda

Sitter och fixar massa tidsinställda till dagarna framöver osv.
Men behöver lite mer tips. Släng in en kommentar där det står vad just du vill läsa om.
Lovar att jag ska försöka fixa de ni önskar.
 
Kom igen nu! :)
 
 
/Maja
 
 
 

amygad! älskar bilden! :D


Bildbomb tredje och sista delen


Förlåt x1000

Förlåt för att bloggen legat totalt nere nu det sista.
Har verkligen inte haft någon blogglust de sista men nu är jag på g igen. nu kör vi!
 
fredag: var jag ju iallafall på Skara hästsport med mamma.
Provade stövlarna och köpte med mej ett par hem.
Fick även med mej 3 par svarta kingsland stövelstrumpor.
Red Idol en stund när jag kom hem, var ju tvungen o prova stövlarna. haha :)
Gick superbra, han blev svettig och tyckte de var lite jobbigt i slutet.
Körde lite konditionsträning bara då han behöver bättra han kondition en aning.
Sedan på kvällen la jag fram allt tills på lördagen osv.
 
lördag: Bilen rullade med mej, mamma och pappa mot Borås på morgonen.
Först åkte vi och provred en svartskäck som hette Bianca. D-ponny född 00.
Gick superbra, lite svår i galoppen, och liiite klumpig typ.
Hon var typ lägre i fram eller ja hennes framben var kortare än bak.
Och så hade hon då väldigt stor bakdel.
Hoppade bara ett litet räcke, en gång i trav och en gång i galopp. på typ 50-60 cm eller nått bara.
Hon hoppade bra, men hoppade knappt nått så kände inte så mycket.
Sedan åkte vi mot en annan D-ponny i Bollebygd.
Han hette Peter och var fux med ljus man och svans. Sjukt fin! :)
Red en stund, hoppade sedan lite i slutet. Först sprången låg på en 30 cm typ.
Sedan höjde vi till ca 70. gick superbra, vill bara hoppa mer typ. haha!
Sen var vi med och gjorde iordning honom igen och så pratade vi lite med tjejen som visade han då och så åkte vi in till Borås (city typ).
Vi gick först in på Hööks en stund, kollade lite på deras rea med, som var enorm.
Fick sedan med mej bak och fram benskydd till min D-ponny sen då. Marinblåa typ. sjukt snygga med märket "go for gold". Sedan gick vi in på en annan typ hästaffär men fick tyvärr gå tomhänt hem därifrån.
Sedan gick in och åt på nån restaurang där. asgott vare iaf.
Sedan åkte vi mot Ulricehamn till sjöstjärnans ridläger "sjöis", när vi kom dit pratade vi lite med Henning och sedan gjorde jag iordning Ban, som han hette.
Red bara en kort kort sväng, han var sjukt seg och lite loj sådär.
Han kickade några gånger mot spöt o sådär. Jag hoppade bara ett superlågt hinder, bara 40 cm typ?
Skulle ändå inte ha honom ;)
Sedan åkte vi hem igen.
 
Kommer knappt ihåg vad jag gjort söndag, måndag och tisdag.
Men skriver lite vad jag gjort onsdag, torsdag och idag iaf.
 
onsdag: Åkte mot Västervik för och provrida ännu en ponny.
En superfin lite mörkare fux, D-ponny född 07.
Red han på Gamlebys ridklubb då dom inte hade paddock och så hemma.
Det fanns iaf en sjukt fin stoor paddock där jag red.
Fanns massa titthinder framme och bank, vattengrav, björkhinder osv.
Hoppade allt! Det fanns även en liten slinga där med tre hinder, asroligt att hoppa.
Dit måste jag verkligen åka och träna/tävla sen med min ponny. helt amazing ridbana. :D
Gick förövrigt superbra, det var sjukt varmt så red inte så värst intensivt, avslutade sedan i ridhuset.
Åkte sedan vidare mot nästa ponny(s).
Men på vägen stannade vi i Cloetta's fabriks försäljning. Sjukt billigt godis verkligen!
När vi kom fram gjorde vi först iordning första ponnyn. En sjukt fin maxad C-ponny på 5 år. Svettfux.
Hon hade paddock så vi red där en stund, hoppade två serier som gick sjukt bra.
Hon bara flög över hindren och ja , hon var helt amazing!
Sedan var de nästa ponnys tur, en D-ponny fux på 3-4 år. jätte fin den med!
Han var inte hoppad på nästan en månad då hoppade inte så mycket.
Hoppade samma serier med honom också, gick också sjukt bra men hoppade inte lika högt.
Sedan fikade vi lite med dom som ägde hästarna och så hjälpte jag till att ta in dom för kvällen och fodra osv.
Sedan åkte vi hem vid ca 10 på kvällen då.
Ännu en lyckad dag!
 
tordag: Stina kom på förmiddagen, vi chillade lite och så åkte vi med min granne, hennes hund och hennes barnbarn och badade i Ymsen.
Sedan när vi kom hem kollade vi på film och myste en stund och sedan åkte vi mot Ida's hästbod.
Fick med mej fyra stycken blåa lindor hem och ett rött schabrak.
När vi kom hem körde vi Idol en sväng , gick superbra!
Sedan åkte hon hem och jag red piggponnys, Mr Oskar! haha..
Gick jättebra! Han lyssnade super i början med ställde fram ett hinder i slutet och då tagga han till kan jag säga.
Hade kramp i händerna efter de passet kan jag ju säga.
Han hoppade gudomligt bra, men hoppade bara några enstaka gånger.
Hoppade bara ca 60-70 cm tror jag. ;)
 
fredag(idag): Åkte till Hilma vid halv 11 tiden. Olivia och Vilma var även här så vi red en sväng.
Eller jag och Hilma red och Olivia och Vilma körde.
Jag red Tayson, Hilma red Goldy och Olivia och Vilma körde Lukas.
Vi red ut en sväng i skogen osv. gick sjukt bra för att vara första gången jag satt på honom.
Sedan fixade vi stallet och gick in och åt och sen kollade vi på film i en av deras små "uthus", sjukt mysigt!
Åkte hem vid 5 typ. Jag, mamma, pappa och Viktor skulle ientligen åkt ut med våra kompisar i deras båt och käkat ute på nån ö men vädret var inte så värst bra så vi sket i det.
Istället hämtade vi hem pizza. mys♥
 
Ska verkligen blogga mer nu, har inte haft nån blogglust det senaste men nu är jag på g igen. så förvänta er super update nu! :D
 
C ya!

Bloggtävling!

”Jag är med & tävlar på nellieberntsson.se om att vinna en valfri vara hos horsemeup.se för 1000:-”
 
 
Vill du också vara med? klicka då här --> http://nellieberntsson.se/2012/07/02/nellieberntsson-se-i-samarbete-med-horsemeup-se/#comments
 
/Maja
 

RSS 2.0